onsdag den 18. april 2012

Gran Canaria #9


Mens vi stod og nød den fantastiske udsigt over Fataga-slugten, opdagede jeg en gruppe blåklædte cykelryttere med følgebil og – motorcyklister med kamera. Og kort efter vi havde forladt udsigtspunktet, kunne vi overhale de første Saxo-bank cykelryttere.
Det var jo lidt sjovt, at det netop var et dansk hold, og da vi var kommet op til toppen af næste bjerg, måtte vi ind på P-pladsen for at se holdet køre forbi. En entusiastisk belgisk turist fortalte, at Contador lige var suset forbi, og vi regnede ud, at det var det ”rigtige” proff. hold, der var på forårs-træning i G.C.’ s bjergmassiver. Inden længe dukkede flere ryttere op - også Nicky Sørensen - og følgebilen sluttede feltet af.
Ovenstående er teksten fra siderne, som jeg ikke ved om er "læsbar"..., men synes teksten er lidt "vigtig" for at forstå interessen for billederne... og min egen private "cykelrytter" syntes bestemt, det var et "hit" at møde dem her... ;o)
Jeg vil ønske dig en rigtig god dag...
SES

4 kommentarer:

May Britt sagde ...

Det er nogle lækre LO'er og en sjov historie... Go' onsdag.. Knus

Cecilie sagde ...

Det var da en fed oplevelse - og jeg kan godt forstå, at din cykelrytter var begejstret.

Charlotte sagde ...

Hvor sjovt at i lige skulle møde holdet der! Sikke et herligt cykelark du har brugt, sådan et synes jeg ikke jeg har set før.
Sjovt med denne historie i jeres rejsealbum. :)

Karina Beck sagde ...

Det var sjovt at de lige skulle køre forbi jer. Flot LO.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...