torsdag den 26. april 2012

Gran Canaria #12


Puerto de Mogán blev hurtigt til et af vores yndlingsudflugtsmål. Den lille by, der leder tankerne hen på Venedig, fordi den har adskillige små kanaler, ligger helt ud til stranden og har en mindre havn, hvor rute-bådene til de nærmeste nabobyer lægger til ved den yderste mole.
Her er mange turister og alligevel virker her fredeligt – måske fordi der ikke er de store mængder af hoteller, som er klistret op ad klippesiderne. I stedet er der et stort smukt anlagt to-etagers byggeri pyntet med hibiscus og bougainvillea samt små buede broer over havnekanalerne.
Vi spiste de lækreste pizza’er på La Cicala, som ligger med udsigt over havn og stranden, som vi også en af gangene fik "afprøvet".

I dag skulle vi have været på sviptur til Oslo, men vi har måttet aflyse turen, da min fod stadig gør vanvittigt ondt. 
Men forhåbentlig hjælper det at komme til en reumatolog og få kigget på den, så det ser jeg frem til. Skal nok fortælle, hvordan det udvikler sig...

Hav en dejlig dag og tak fordi du kiggede forbi.
SES

Hav en god dag...
SES

3 kommentarer:

May Britt sagde ...

Man bliver helt i godt humør af din flotte og sommerlige LO'er... håber de kan gøre noget for dig for aldrig sjovt at ha langtidsondt... Go torsdag

Cecilie sagde ...

Dejlige sider - det er lækkert med alt det blå.

Held og lykke med reumatologen.

Annette sagde ...

Sikke flotte BLÅ layouts. Og så de smukke blomster....
Utroligt, jeg kan næsten ikke huske en dansk sommer.

Jeg håber, der er kommet ord på din tilstand, for det er da ved at trække ud med det ben. Chancen for behandling er jo immervæk bedst, hvis man ved, hvad det handler om.

Ærgerligt med den Oslotur. Men I bor så dejligt, så I må nyde hus og have. (Og det drivhus jeg ikke fik set)
Fortsat god bedring.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...