lørdag den 31. marts 2012

Gran Canaria #2

Åhhh... hvor er I søde allesammen... Jeg tænker de (ellers) popper op med et par dages mellemrum... og denne gang har jeg lagt mine skjulte tekster ind i indlægget på bloggen, så de skulle være mere "forbruger-venlige"... ;o)  ;o)
(fniiiisss).

Vi boede i Puerto Rico, som ligger på sydspidsen af Gran Canaria. Byen er BESTEMT ikke noget at skrive store beretninger om...!!! men vi boede (HELDIGVIS) helt på toppen af den østre klippe med udsigt over bjergene og Atlanterhavet med sol fra den tittede frem over bjergtoppene kl. 8.15 (ca.) til den forsvandt i havet kl. 18.30 (ca.). Det var et ret billigt ophold uden pension, så min egen dejlige kok var heldigvis med ;o)...
Poolen var et kapitel for sig... skulle have været opvarmet (men var det ikke!!) til gengæld gav det lidt kompensation ved hjemkomsten (efter en del pres!!).
Vi havde meget sjov ud af at læse deres skilte med danske tekster på hotellet. De havde først oversat fra spansk til engelsk... og derefter fra engelsk til dansk... Det blev til sjove tekster... f.eks. var "...pigerne slukket om søndagen..." (ingen rengøring søndag)... ha-ha... og det var "... forbudt at reservere hængekøjer ved poolen..." (dem var der heller ingen af...)
Hav en dejlig lørdag og Palmesøndag i morgen...
SES

torsdag den 29. marts 2012

Gran Canaria #1

ER I KLAR?????
Så starter vi...
Her er første og sidste side i mit feriealbum, som mest er en "billedbog" med ferieminder. De af jer, der har fulgt mig på bloggen i længere tid, ved, at jeg IKKE kan lade være med at lave noter om facts, stemninger, indtryk oma.... så de "popper" op hist og pist. Men INGEN sider er, som jeg ville lave det, jeg forstår ved et LO, fordi fokus er på BILLEDER og MINDER fra turen.
Jeg ved ikke, hvor meget tekst det vil være muligt at nærlæse ved den "nye" billedvisning på blogger... men spørg, hvis der er noget I vil vide mere om, så skal jeg uddybe det.
Vi rejste 4. jan. og kom hjem 1. feb 2012. Havde 4 uger med tørvejr og SOL!!

Håber, at I gider følge mig(os) på turen - og smider du en kommentar, gør du mig rigtig glad =0)
Hav en dejlig dag...
SES

mandag den 26. marts 2012

Lidt kort igen...


Fik lavet et par håndfulde kort med samme mønsterpapir men alligevel i forskellig opsætming. Tænker mariehøns til "ungerne" og hjerter til kæresten/konen... hvem ved???
Håber i hvert fald, at de finder vej til DK igen og gør gavn og giver glæde...
Idag er jeg blevet færdig med alle mine sider fra Gran Canaria... har fotograferet alle siderne... så nu skal de lige igennem PC'en, så kommer der en lind strøm af ferieoplevelser ;o)  ;o)
Og jeg.... skal dele tiden mellem Vietnam-feriealbum og OSH-kort... men det passer mig fint... For jeg kan bedst lytte til lydbog, når jeg laver kort ;o)
Håber I alle nyder det lækre forårsvejr... og de spæde anemoner... I har vel været på "jagt" og fundet dem i skovbunden... NU er de nemme at finde ;o)
Hav en dejlig NY uge... og så venter P-dagene snart om hjørnet... hyggeligt.
Har du spændende planer for Påsken du vil dele?
SES

fredag den 23. marts 2012

Flere kort...

Jeg har lavet en stor bunke af disse kort. Samme "pynte-papir", bort og bling, men med forskellig korttekst og baggrundsfarve...
Det gik pænt hurtigt, men synes faktisk, at de alligevel blev ret søde ;o)
Jeg øver mig i at huske på at putte kortene i kuverten på "nye" rigtige måde... utroligt hvordan man bliver et vanemenneske!!! =0)
Mens du læser dette, er jeg til gymnastik for næstsidste gang... det er også tegn på forår... =0)


Håber, at du får en dejlig dag og (snart) en fortræffelig week-end... mon vejret arter sig til en anemonetur??
SES

tirsdag den 20. marts 2012

MERE FORÅR...


Jubiiiiiiiiii.....
SE... hvad jeg fandt på min "hemmelige" anemone-plet i skoven i går...
De aller første spæde anemoner...
Ååååhhhhhhh... det fortæller mig FOR ALVOR... at foråret ER på vej... elsker de små forårsbebudere fra skovbunden...
Jeg plukkede kun 5 stk., for de står jo meget længere ude i skoven, men der skulle altså lige et par stykker med hjem til bordet...
Og vejret var jo SÅ smukt at sidde indenfor og SE UD PÅ i går... vi havde høj sol hele dagen, men RET så meget vind!!! (ja, nærmest storm!!)...
Men dejligt, når man kan sidde indendørs med verdens bedste hobby og nyde synet af anemonerne og lyden af en fantastisk god lydbog... =0)
Håber dagen i dag bliver lige så go'....
Hav i hvert fald en fin dag derude...
SES

lørdag den 17. marts 2012

Kærestedag... =0)


Egentlig er det ikke en dag vi fejrer...(mere...)... ikke fordi der IKKE er noget at fejre... men vi fejrer jo bryllupsdag i stedet...
I aftes kom vi til at tale om "dato" og J. sagde er det ikke d. 17. vi har kærestedag?...
=0)
Jeg blev TOTALT paf... ved ikke, hvornår vi har "fejret" den dag sidst...
Men for at gøre en lang historie kort... så fandt vi i fællesskab ud af at det IDAG... er 45 år siden vi havde vores første rigtige date... i Vestre Bio i Kbh.!!!
Nu har J.været ude at købe røde roser... der ER altså gemt en romantikker i ham...!!!
I dag får vi besøg af J.s bedste ven fra skoletiden... ham har jeg jo kendt lige siden jeg lærte J. at kende... det er næsten helt symbolsk (fnis)

Håber du får en dejlig week-end...
SES

onsdag den 14. marts 2012

FORÅR I LUFTEN...


Søndag kom J. hjem fra sin daglige cykeltur og fortalte, at NU var det blevet forår... for ved Nivå bugten havde de store "køer" (jeg ved ikke, hvad den race hedder - hjælp mig gerne ;o)... ) fået små nuttede kalve...
Vi måtte straks forbi med fotoapparatet, men da de var i behørig afstand fra Strandvejen, greb jeg kameraet igen i går, da turen gik mod syd alligevel...
Og igår var 3 af kalvene og deres mødre flyttet til naboengen, så det var meget lettere at komme tæt på de små og få bedre billeder...
Her er så resultatet... er de ikke bare SØØØØDE!!  =0)
Og sikken et vejr det var igår... vi havde 13 gr. og SOL...!! Skjønt... =0)
Jeg ønsker jer alle en god dag...
SES

mandag den 12. marts 2012

Besøg af Viggo og Osvald


Se liiiige her... hvad der kan ske hen over en time, når man har to raske drenge på besøg...
OVERHOVEDET ingen hjælp... men fast arbejde fra Viggo og Osvalds hånd...
Der gik næsten konkurrence i at nå alle 10 puslespil, inden de blev hentet... og så - da missionen var fuldført - satte de sig ned foran skærmen og så ....Byggemand Bob-filmen (fnis)...
De skulle faktisk have været med på billedet... men da de var færdige med puslespillene, vågnede Herbert og var mega-ked... tror bestemt han havde feber... men heldigvis kom far og mor ind ad døren i det samme... og så kørte den lille (store) familie hjem for at pleje lillebror...  og SÅ havde farmor tid til at fotografere   =0)...
Jeg åber, at du har været lige så heldige som os... og haft super flot vejr meget af dagen i går...??
Mon det FORÅR snart kommer for alvor!!??

Hav en god ny uge...
SES

søndag den 11. marts 2012

Ferie-bjørn


Advarsel... laaangt indlæg om Fiftys bedrifter...
Ja, som I kan se har vi haft besøg af en ferie-bjørn. Sagen var jo, at Charlie ikke var hjemme til at deltage i Convention... og så var gode råd dyre... =0) ...for HVEM skulle så have Fifty med i bilen for at samle kort til OSH???
Heldigvis tilbød Lisette (LAM), at tage ham og OSH-kassen med i bilen til Middelfart, så allerede forrige fredag ankom Fifty her til os, så han kunne bo her, mens HQ opholdt sig i Sydfrankrig... =0)
Han kom med sin fine kuffert og var feriebjørn her hos os den første uges tid. Den ene dag, hvor solen stod højt på himlen, var han drønet ud i haven, hvor han sad og nød solen midt imellem de gule erantis. Vi blev enige om, at han skulle blive på trappen.... men kort tid efter opdagede jeg ham....højt oppe i æbletræet... =0)... Jeg løb over til træet for at hjælpe ham ned... men der var han allerede på vej med hovedet først... FY...FIFTY !!!
Jeg er sikker på, at han slog sig... men han gav ikke et kny fra sig... Tror vist han godt var klar over, at han havde været uartig!!
Derefter var han indenfor til han blev hentet af Lisette forrige fredag. Men jeg ved, at han også har lavet ballade, mens han har været på ferie med hende... men det kan man læse om på OSH-bloggen (lige pludselig...) 
I formiddags kom han hertil igen, og nu venter han ude i gangen (med røde ører) på, at hans "moar" skal komme forbi og tage ham og den fyldte kortkasse med hjem.... senere kommer der en opdatering på antallet af indkomne kort fra Convention... jeg har talt de fleste og puttet labels på og pakket i kuverter ... så nu er de klar til afsendelse til ørkenen, når Charlie har været inde over og taget fotos  ;o)
Ha' en rigtig dejlig søndag aften - og en god ny uge...
SES

lørdag den 10. marts 2012

OSH-kort # 12


Undskyld at der er genskin!!!
Igen er det en Cecilie-model... papiret stammer fra mit første indkøb af en hel blok med papir (jeg gør det ALDRIG igen!!)... der er mindst 4 af hver slags!!! og det er "retro-stil"... GISP!!!
Det har været en KAMP at få det udryddet!! Men hvis jeg tager dem i små doser og snitter dem op i små stykker, kommer jeg vel igennem dem til sidst!!! (fnis)
Disse farver er friske herrefarver, så tilsat lidt spillekort kan de sagtens gå (der er ark der er MEGET værre i farverne!!).
En strimmel pr. ark i 10 cm's bredde... delt i små strimler på ca. 3 cm, som atter deles i skråsnit, som sættes op på papir med dobb.klæbende tape... lidt finpudsning og VOILA... dit eget mønsterpapir...!!
Denne portion gav 8 "fars dag-kort"... =0) - og jeg er glad ;oD...

Idag skal vi hygge et par timer med Viggo, Osvald og Herbert, mens mor og far er på lagersalg... - dejligt...

Hav en rigtig god week-end...
SES

fredag den 9. marts 2012

OSH-kort # 11

Disse kort er faktisk lavet af nogle borter, som jeg engang har fået med i en månedspakke...  =0)
Jeg stod med dem i hånden og var parat til at "tabe" dem i papirkurven... da det pludselig slog mig, at det kunne blive til kort a la Cecilies model ;o)...
Og vupti!! -  var der lige 5 kort til kassen..ti-hi
Synes faktisk, de blev rigtig søde ;o)
Hav en god dag...
SES

torsdag den 8. marts 2012

OSH-kort #10


En stribe hurtige kort med cupcakes... og lidt børnekort med AA...
Super enkle, men håber alligevel, at de bringer glæde, der hvor de ender... =0)
Tak til jer der gider lægge lidt tekst om mine OSH-kort...
Der kommer kun et par enkelte indlæg mere, så tror jeg, at Gran Canaria bogen er så langt, at jeg kan begynde at vise lidt fra den   ;o)

Filmen (Hvidstensgruppen) i går var FANTASTISK... Jeg kendte den overordnede handling om gruppen med base i Hvidsten Kro, der viede deres liv til modstandsbevægelsen. Men jeg vidste ikke i detaljer, hvem der ellers var med i gruppen. Det var en bevægende, stærk og rørende film, der gav et meget autentisk indtryk af tiden og omstændighederne. Flotte (jyske) skuespiller-præstationer. SÅ... GÅ ENDELIG IND OG SE DEN...
(husk 1 meter køkkenrulle ;o) ... )...
Faktisk har vi set 2 fantastiske film for nylig... i sidste uge så vi den om M. Thatcher... og den overraskede mig sandelig også positivt. Var lidt "bekymret" for, om den skulle været snøret meget ind i det politiske, men synes, den var i lige så høj grad med fokus på det menneskelige... Den er BESTEMT også seværdig. Underligt begge film ikke bliver rost til skyerne!!!
Men døm selv... og lad mig høre JERES mening... ;o)
Eftermiddagen med Osvald fløj afsted, fordi vi "havde glemt" lidt, hvor mange småting der er at lave til fondue...men det var hyggeligt, og drengene syntes det var spændende at "lave maden selv"... =0)
Vi må gøre begge dele igen en anden dag...

Håber, at du får en dejlig dag.
Her har vi regn, slud og gråvejr fra morgenstunden - så lur mig, om vi ikke smutter en tur i svømmehallen her til formiddag. 
SES

onsdag den 7. marts 2012

OSH-kort #9


Jeg har fået lavet et par håndfulde kort til mors og fars dag.... har bl.a. brugt nogle ret gamle papirrester med "far-tekster" på engelsk.Hjerter går vist altid rent hjem hos "moar"... ikk'?
Bilen er hentet på nettet.
Om lidt skal vi til formiddagsforestillingen i biffen og se "Hvidstensgruppen"... glæder mig... (selvom man nok får våde øjne...)

Og så skal vi hente Osvald i børnehaven i dag... han er snart klar til at starte i SFO... (man har "skiftedag" i maj måned i 4 hold) - Osvald skal starte i skole efter sommerferien og GLÆDER SIG (ligesom fætter Carl...) - uha - hvor tiden flyver...
Senere kommer resten af familien og spiser... de har "bestilt" fondue... det har drengene aldrig prøvet, for man skal jo være ret så meget på stikkerne... men de er rigtig gode til at spise "pænt" - så nu prøver vi...
Elsker selv at spise fondue... det er så hyggeligt at sidde længe ved bordet...

Hav en dejlig dag.
SES

tirsdag den 6. marts 2012

OSH-kort #8


Blandt de donerede ting var også nogle af de kort til venstre. De der kort, hvor man dekorerer midterfeltet - dækker/limer med en rammeflap - og så kan der skrives på den sidste flap. borterne var selvklæbende strimler fra samme pose med "guf"... som kom på kortet a la Cecilies model... Pynten er et hjerte fra en månedspakke...
Og et kagekort med et stempel kan vel altid bruges, når de holder kagedag i ørkenen.

Hav en dejlig dag...
SES

mandag den 5. marts 2012

OSH-kort #7


Jeg stødte på en enkelt Mickey med "skadet kant"... men en sløjfe fik lov at dække over problemet... ;o)
Robotten mm var et rub-on-ark, der fulgte med "doneringen". Har prøvet at få det til at ligne et børnekort ;o)

Sikken en herlig week-end. Selvom det har været koldt, har vi været heldige at have sol... og den må altså gerne blive her og sende lidt varme med...
Hav en god ny uge...
SES

søndag den 4. marts 2012

OSH-kort # 6


Undskyld billedkvaliteten...!!!
Kortet til højre har nogle sølvagtige blanke klistermærker på (mere doneret "dims" fra S'n'D), og de giver genskin uanset hvad jeg gør. :o(

Håber I nyder søndagen...
SES

lørdag den 3. marts 2012

OSH-kort #5


Som I kan se er ingen rester næsten for små =0)... mere doneret "dims" og flere til lykkesnore...
Idag får vi besøg af én af mine seminarieveninder og hendes mand. Det er altså super hyggeligt at holde forbindelsen med nogle veninder gennem så mange år...
(Snart 40 år siden vi blev færdige som lærere sammen!!)...  uha!!
Hav en dejlig week-end.
SES




fredag den 2. marts 2012

OSH-kort #4


Flere kort med tillykke-snore og noget af det "dims", der blev doneret på S'n'D...

Min nye header stammer fra Gran Canaria, hvor denne skønne bourgonvilla mødte os på én af bjergvejene...  og så er det man kan se faktisk kun toppen af planten!!

Tak for besøget og hav en dejlig dag...
SES

torsdag den 1. marts 2012

OSH-kort #3


Endnu nogle kort af rester... Jeg har virkelig fået ryddet op (og ud!!) i min restekasse, både hvad angår "dims", mønstret papir og karton.
Mens serierne med OSH-kort "kører" her de næste små 14 dage, arbejder jeg ihærdigt på mit feriealbum fra vores tur til Gran Canaria. Jeg har derfor lavet planlagte indlæg for at spare tid i hverdagen. Alligevel prøver jeg at opdatere hen ad vejen med lidt fra hverdagen...
Jeg bliver glad, når du lægger en kommentar - det gør det ekstra hyggeligt at blogge.
Jeg håber du får en dejlig dag.
SES

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...