mandag den 22. februar 2010

Thailand #12


Fanta Sea er en blanding af Tivoli og Sommerland. Det er dels en forlystelsespark, en buffet-restaurant og et show. Buffeten siges at være verdens største og man må da også sige at den var imponerende stor (plads til 4000 pers.). Det var næsten FOR voldsomt!!!
Kl. 21 skulle vi være på plads til showet. Her var både dresserede elefanter og dygtige akrobater - bestemt en stor oplevelse. Herfra var der så en time "hjem" i minibus.... :o(
Godt det var en god chauffør.
Papiret er fra BG. Alfabetet er Sizzix Wet paint.
Tak for besøget - og tak for kommentarer - det gør det så hyggeligt at blogge.
Ha' en god dag - SES

5 kommentarer:

Charlie sagde ...

Et fint ordspil de har valgt med navnet (fantasy - fanta sea). Fint baggrundspapir du har valgt til disse farvestærke fotos - det ser godt ud. MMMM - jeg bliver da helt lækkersulten af det fad - håber det smagte ligeså godt som det så ud.

Gitte sagde ...

Først et lidt forsinket men et kæmpe stort tillykke til hele familien med den lille nye guldklump.:)Super gode billeder af nogle stolte storebrødre. :)

Vild med dine Thailand LO's. Fedt papir du har brugt, æælsker BG :)Ærgeligt at du ikke kom til S'n'd.Det kunne ha' været rigtig hyggeligt at hilse på dig igen. Håber du snart er på toppen igen:)

Et super fint kort du har lavet. Hvor er det stempel bare yndigt.:)
Tak for dine søde kommentarer på min blog :)
Rigtig god bedring
Du må ha' en dejlig uge. :)

Kirsten sagde ...

Igen et skønt Thailands-LO :-)
Du har fået et super flot farvespil sat sammen i det her LO :-)

Charlotte sagde ...

Allerførst: Tillykke med den lille ny i jeres familie - endnu et drengebarn ;0)Sikke nogle søde billeder af de to glade storebrødre.

Flot Thailands-LO ... og imponerende, at der er plads til 4000!! personer. Vildt!
Flotte farver du har valgt.
God ny uge til dig.

Dorit sagde ...

Rigtig flotte billeder og især er baggrundsfarverne da totalt seje til Thailands-Lo'er.
Det der fad ser godt ud, uhm, buffet, så kan man tage det man bedst kan li', men 4000 folk, det er godt nok store lokaler og meget mad, der skal til !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...