lørdag den 6. februar 2010

Thailand #8


FØRST: JA... vi var på CUBA.... super lækker ferie :o) - mere herom senere.
På den føromtalte udflugt var vi også på besøg på en fabrik der fremstillede (eller rettere "tilberedte") cashewnødder. Det var spændende at få fortalt om... bestemt ikke den nemmeste proces. Nu kan vi da bedre forstå, de er så dyre. Og MUMS, hvor de smagte... =0)
I Bangkok fremstilles de godt nok også ved kogning, men de nødder bliver bløde.
Jeg har skåret 2 forskellige ark BGpapirer, så det er blevet til et sæt der matcher. Lucky Cornsilk og Dream hedder arkene.
Alfabetet er Marisa fra QK(store) og Script fra Sizzix(små) (Synes godt, de kan bruges sammen...)
Tak fordi du kom forbi... og tak for de søde hilsener til mig i går. ;o) ;o) ;o)
Jeg havde en stille dag, for vi holder Fastelavns- og fødselsdagsfest for store og små familiemedlemmer i næste uge. Det plejer at være RIGTIG sjovt, festligt og fornøjeligt!!!
SOFIE er blevet en "stor" pige på 2300 g, som håber at blive sendt hjem sammen med mor en dag først i næste uge... :o) :o)
SES

6 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Lækkert og spændende laout. Det lyder godt at Sofie snart kommer hjem. Det må den lille familie da også snart trænge til.
God weekend.

Charlie sagde ...

Hej og TAK for postkortet der kom i dag, så må posten da også have sneglet sig frem til din dør?? Spændende indblik i processen bag en "komma-nød" som de hedder her i huset. Tankevækkende at det er et ønskejob - fordi man kan arbejde indendørs og slipper for at blive solbrændt!!!

Mette W. Sørensen sagde ...

Hvor er du kommet langt med dine LO's om Thailand, og har da lige været inde at se de andre LO's, det bliver da et super godt album. Og jeg kunne da godt forestille mig at sådanne nødder smager ekstra lækkert når de lige er lavet :-)

Heidi sagde ...

lækkert lo - igen ;o)

Hvor dejligt det går godt med Sofie - dejligt når det går som det skal

Rigtig god weekend til dig

Dorit sagde ...

Tillykke da med din fødselsdag, da en skam du ikke lige kunne holde den ovre i strandkanten, så kunne J. jo lige diske op for dig med et par kolde drinks i dagens anledning ! Håber du nød dagen alligevel her i DK, kolde drinks er det da nemt at få her !!

Gitte sagde ...

wow et skønt LO. Vild med det BG papir. Skønne farver.
Glæder mig til at se flere LO fra Cuba.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...