fredag den 7. maj 2010

Idag er det Henriks fødselsdag...



Ja, så blev det Henriks tur... mellemste søn fylder 34 år i dag... STORT TIL LYKKE til dig... du blev jo fejret i fredags, og du HAR fået tlf.-fødselsdagssang... flaget ER hejst... men solen??? ... den kan jeg ikke se... :o( ...alligevel god dag til dig og god fornøjelse til dig og A. i aften... ;o)
Kortet, som H. fik i fredags, er med hÄngler stempel farvelagt med promarkers - skåret med spellbinders. "H" håndklippet efter mit Panduro-alfabet omviklet blomstertråd (der er renset for det grønne plast), til lykke med QK "Banana split" og QKhjerte med dato. lidt mønstret papir fra restekassen og et par "skrue"-brads... selve kortet er karton fra KMklip.

1000 tak fordi du kom forbi... jeg bliver glad for en lille kommentar, hvis du har tid.
Hav en dejlig dag... og week-end... den venter jo lige om hjørnet...
SES
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Dorit sagde ...

God idé med ståltråd og skruer, så det blir rigtig mandeagtigt.
Du har da nogle fødselsdage at holde rede på !!
Ha' en dejlig weekend.

Charlie sagde ...

Hej og til lykke med endnu en søn. Jeg kan jo godt huske dengang du kom hjem fra klinikken med Thomas til Henriks fødselsdag. FINT kort og sødt stempel. Husk mig liiige på du skal have noget tynd metaltråd fra mit lager - SÅ god tid har man altså heller ikke bare fordi man er hjemmegående at man skal pille plast af blomstertråd - vel??? Jeg har det også i farver!!
=0) Hils også barnets fader.

Karina Beck sagde ...

Rigtig sejt og råt herrekort. Flot arbejde. Tillykke med ham.
Du må have en god weekend.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...