mandag den 31. maj 2010

Diamantbryllup...


... er ikke noget man oplever hver dag. Men vores mellemste søns kæreste en mormor og morfar, der kunne fejre sådan en dag i lørdags. Jeg fik lov at lave kortet under kyndig vejledning fra Charlie. Tusind tak for det.
Selve kortet er noget rillet rødt karton, der skinner lidt.(fra Aldi) Hjertet på højre side er fra Charlie (tak) swirlpapiret er Prima Angelique Collection. Sizzix hjerter fra Sizzix (tak, Charlie) Duer, swirl, glas og champagneflaske fra QK, tal fra metro Bogstaver fra Sizzix Script, "60" fra QKMarisa. Pyntet med bling, bånd og roser.
Og så tak til alle dem rundt om mig til SAM i går. Tak til Rikke og Lisbeth for et fint arrangement. FANTASTISK weekend med lækker shopping og HYGGELIGT SAMVÆR.
Tager lidt billeder af nyerhvervelser lidt senere ;o) ;o)

Tak fordi du fandt her forbi. En lille kommentar gør mig glad. Nyd dagen - trods regnen :o(... de lover sommer fra på TORSDAG. JUBIII
SES
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Charlotte sagde ...

Tænk engang - diamantbryllup. Det er da fantastisk! Flot kort du har lavet med mange fine små detaljer.
Var ikke på SAM - tiden kunne ikke strække til det - desværre. Men jeg håber det var en rigtig god oplevelse! Jeg glæder mig til at se dine indkøb. :0)
God ny uge til dig.

Karina Beck sagde ...

Wauw hvor er dit kort flot og gennemført!
Det var hyggeligt, at hilse på dig igen.

Charlie sagde ...

Hej du - 1000 selv tak for sidst. NÆÆÆH hvor blev det FIIIIINT. Og sikken et tålmodighedsarbejde med alle de diamanter. Mit var jo i sin tid "kun" til et guldbryllup så det var lidt nemmere. UTROLIG smukt diamantkort - det må have vakt jubel. Og til lykke med det nye gummi (intern "joke") =0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...