fredag den 29. april 2011

Hjemme igen...

Mens gulvet blev slebet og lakeret "nappede" vi lige en sviptur til  Oslo (igen, igen).... ;o) Har lavet en lille collage med lidt "bevismateriale".
Vejret var overdrevent godt og vi kunne sidde på dækket om eftermiddagen og nyde solen og den HELT fantastiske udsigt. 
Her kan du se (fra øvert t.v og mod højre...):
Karl Johan gate med Slottet i baggrunden), Stortinget, Nationalteateret, Parken foran Stortinget, Karl Johan gate, Slottet og Universitetet, vejskilt, Domkirken, Chr. IV på torvet ved Domkirken, Gamlebyens kirkegård (fra dengang Oslo hed Christiania), J og en "statue" ved Operaen, Operaen (som er SÅ smuk!!), mågebesøg (med tanke til K... ;o)), Oslo havnefront, Oslo Rådhus, Holmenkollen (den nye skihopbakke) og udsejlingen gennem Oslofjorden.
Det var alt for nu... i morgen skal vi have Sofie på week-end, for far og mor skal på "sjov"... så der bliver nok at se til...
Jeg skal lige opdateres på TV, - har optaget dagens royale begivenhed ;o)
Hav en dejlig week-end...
SES

7 kommentarer:

Charlie sagde ...

Hej og velkommen hjem. K siger mange tak for Mågehilsenen og spørger hvem der tjente mest den forgyldte nordmand eller den fjollede dansker??? =0) Fin tur kan man se det har været - og I skulle have fået færgen til at tude i hornet så havde jeg vinket fra vinduet i mødelokalet.

Annette / aka sagde ...

Tak for de fine blomster !

Og ih altså...I lever da livet derovre. På tur igen !! Hvorfor skal I have slebet gulve af ? I er da ikke meget hjemme og slide på dem. hihi

Men sikke fine fotos fra den tur også. Og det fremgår jo tydeligt, at I har set hele Oslo i flot vejr.

God weekend til dig.

Dorit sagde ...

Fantastisk flotte billeder fra Oslo, som også har ligget badet i sol. Vi må vist snart se at komme derop, du inspirerer vildt med de fine fotos !!

Karina Beck sagde ...

Sikke nogle skønne fotos, du har taget. Sådan en tur vil jeg også på ; ) Jeg bliver snart misundelig på alle jeres rejser ; )

Heidi sagde ...

Hvor er i bare gode til at komme ud - dejligt :) Og skønne billeder du vil dele med os

Rigtig god søndag til dig

Cecilie sagde ...

Det var da en super god måde at fejre at gulvet blev slebet og lakeret på. Dejlige billeder; man kan jo blive fristet til selv at tage en tur til Oslo en dag.

lam sagde ...

et forsinket velkommen hejm ,det må være skønt med alle de rejser

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...