torsdag den 28. april 2011

Tenerife #19

De næste 2 sider fra La Laguna. Ved et tilfælde opdagede jeg, at indenfor alle (eller de fleste ;o)) gadedøre, var det nederste stykke væg dækket af de sødeste fliser med forskellige farver og mønstre...hmmm... det kan en scrapper da ikke lade gå upåagtet hen... desuden var flere gadeskilte og butiksskilte i samme stil... rigtig fint "input" i gadebilledet...
BG papir - origins
Vi er ved at få slebet gulv i gangen... så det hele "sejler" lidt pt... men det skal jo være skidt, før det bliver godt!
Nyd dagen...
SES

2 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Hvor sjovt med de kakler/fliser. Gad vide om der er noget symbolsk i de mønstre...eller også er det bare mønster for mønsterets skyld. Og skiltene...hvor flotte.

Ja, det kan jo kun blive bedre i din gang. Og du får tørret støv af i hele huset bagefter ....haha.
Vi fik det ordnet et år, 18 dec, hvor vi dagen efter fik 30 gæster til ost og rødvin....midt i julepynten...puha. Da havde jeg godt nok travlt !!
Men glæd dig til resultatet.
Og hav en dejlig dag.

Dorit sagde ...

Meget smukke fliser og mønstre, jeg tror det må være "liftet" fra Portugal, hvis befolkning er/har været perfekte til fliser, kakler og mønstrede fortove. Har været på de portugiske øer Azorerne og Madeira, hvor husnumre og gadenavne er gjort i flotte fliser/kakler, og der er flotte fortove, bl.a kan nævnes at det er portugisere, der har været oppe og anlægge Amalienborg Slotsplads.
Skønt at Tenerife er andet end turister, og at livet leves i de små/store afkroge, som kan opleves, når man ferierer i længere tid !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...