tirsdag den 20. oktober 2009

Astrid Lindgren


På hjemvejen kørte vi via Vimmerby. Alle der læser Astrid Lindgren ved vist, at det var her, hun boede som barn og her, hun fik sine gode idéer til de vidunderlige bøger.
Her på dette LO er det nu fra hendes fødehjem i Vimmerby. S/h fotoet af hende og hendes hjem er fra hendes biografi (som også kan anbefales) og farvefotoet har jeg selv taget. Svært at se der er ca. 100 år mellem billederne. Statuen er fra parken ved hendes fødehjem og messingtavlen sidder på det hus i Stockholm, hvor hun boede i sit vokseliv.
Jeg har brugt lilla karton fra Netto og olivengrøn fra Bassil, papiret er ArtBlanchè Raspberry Swirl. Alfabet er QK's Diesel med skygger (tak... søde Charlie), swirlen og pilene er også QK.
Tak fordi du kiggede forbi og for alle de søde komentarer I lægger. Jeg bliver bare SÅ glad, når I har været på besøg.

6 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Flot og spændende LO. Ja, Astrid Lindgren er en spændende person, som har groet sig fast i de flestes hjerter. Om ikke andet så hendes fortællinger ; )
Du må have en god tirsdag.

Heidi sagde ...

Hvor er det flot og har entlig ikk tænkt på også lave lo på denne måde - men man har jo MANGE billeder og fortællinger der burde komme på papir ;o)

Rigtig god dag til dig

Stine66 sagde ...

Sikken et grundigt arbejde. Meget flot og dejligt LO.

Anne Bente sagde ...

super flot og spændende lo margit, du er en knag til at få mange billeder på.

Charlie sagde ...

FINT LO til minde om en skøn dame, som satte sig dybe spor i både min og min datters barndom. Den del af Sverige har vi tilgode endnu.

Kirsten sagde ...

Ja, Vimmerby er jo et MUST når man kommer på de kanter, og Astrid Lindgren's bøger er bare skønne ;-D

Igen har du lavet et super LO, og baggrundspapiret er rigtig fint til :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...