fredag den 16. april 2010

HMDronningen fylder 70 år idag.



Et stort til lykke til HM Dronning Margrethe med de 70 år.
Disse billeder er fra sidste år, hvor vi var med Osvald og Viggo på slotspladsen for at se vagtskifte. (Altså ikke på hendes fødselsdag... som det ses). Synes lige det var passende på denne dag, at vise dette LO.
Vi var heldige at møde vagtparaden flere gange i byen efterfølgende... og det gjorde stort indtryk på drengene at være så tæt på soldaterne.
Politimanden, som tog Osvald i hånden var rigtig flink, og det varede ikke længe før de begge var i første parket til paraden. Osvald var lidt paf over situationen, men bagefter synes han altså også, at det var lidt sejt ;o)
I år er der ingen af os, der vil på Amalienborg til fødselsdagen. Forventer at der bliver masser af mennesker. =0)
Tak for besøget her... hav en dejlig dag...
SES

4 kommentarer:

Charlie sagde ...

Ja GOD MORGEN her er flaget også sat til morgen og vi ønsker vores kreative og dygtige Dronning til lykke med de 70 år. Kan godt huske billederne - fint LO og selvom vi ALTID var derinde da Mie var lille nøjes vi også med at vinke på afstand i år. =0)

Karina Beck sagde ...

Jeg kan lige forestille mig at det har været spændende for sådan et par småfyre.
Flotte layouts.
Du må have en god weekend.

Heidi sagde ...

Skønne loér du har fået lavet og ikke mindst de super gode billeder du fik taget på jeres hygge dag :o) Johan ville brække en arm for at gå med en politimand i hånden - er helt bidt af politi og brændmænd ;o)

Kan godt forstå i springer over idag - jeg kan slet ikke selv tage alle de mennesker, men har det jo også et stykke vej derover


Rigtig god weekend

Cecilie @ ancema.dk sagde ...

Sikke en hyggelig historie, og det er dejligt at få billederne fra jeres fine dag scrappet så herligt. Jeg kan godt forstå, at I ikke tog på Amalienborg i går.

Hav en dejlig week-end.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...