mandag den 26. april 2010

Søndagshygge


Som jeg skrev, var vi på Louisiana i går med Carl og Hans + far og mor. Efter besøg (bl.a. i Børnehuset) drog vi hjem til os for at grille.
Hans var meget facineret af vinduerne i Børnehuset, der vender ud mod søen. Jeg tror, han undrede sig over, at han næsten stod midt i skoven og alligevel var der glas for =0) Bagefter fik han sat et par streger på et papir, mens storebror Carl kreerede en skulptur, der blev sat op på udstillingshylden sammen med alle de andre børns værker (han er inde i den periode, hvor man bestemt ikke stiller op eller smiler på opfordring - som det ses!!).
Og så et par billeder med Hans' begynderskridt... han træner flittigt og "ÆLSKER" at gå... han kan dog ikke finde ud af at komme op at stå, når han vælter... ;o/. Men det kommer snart...
Så har farfar opdaget at sønnesønnen faktisk allerede har evner og interesse for haven... han var SÅ go' til at hive ukrudt (og blomster) op af bedet... En ny "farfars lille hjælper" tror vi ;o). Gad vide hvordan det går, når der er røde jordbær ;o)

Nå, men der er sikkert fint billedmateriale til et par LO'er, som bliver de første sider i Hans' album...

Endnu en dag med herligt vejr... selvom det ikke er helt så flot som i går. Nyd dagen... og tak fordi i kiggede forbi... og tak for en lille kommentar - den gør mig glad..
SES
Posted by Picasa

5 kommentarer:

Charlie sagde ...

NÅÅÅH - fine fotos både af Hans på stikkerne og en lidt mut men alligevel nuttet Carl. Hvis Hans bliver for ivrig i haven kender du og jeg jo heldigvis nummeret til en der kan RÅBE ham ud fra bedene, ikke (ti hi...)

Charlotte sagde ...

Det var godt i havde en dejlig dag! Vejret var i hvert fald helt perfekt til udflugt.
he he - genkender Carls ansigtsudtryk "vil ikke kigge på dig, når du tager billede!".
Og lille Hans er da dygtig. Så fine gå-billeder du har taget af ham.
Rigtig god mandag.

Kirsten sagde ...

Altså de billeder er da bare for skønne, ungerne er super fotogene, - de billeder er bestemt scrap-egnede ;-)
Jeg synes det er SÅ fedt, at I giver ungerne så mange forskellige typer oplevelser, de har så godt af noget in-put i børnehøjde.
Rige god uge :-D

Karina Beck sagde ...

Skønne billeder af både Hans og Carl.

Cecilie @ ancema.dk sagde ...

Det lyder rigtig dejligt - og billederne er skønne også selvom Carl ikke rigtig vil være med på fotodelen ;o) Sådan går det jo formentlig ind imellem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...