lørdag den 10. april 2010

Påske (lidt forsinket)


Her er et lille udpluk fra vores Påske-arrangement. Det er efterhånden blevet en tradition, at vi spiser frokost hos os, og at børnene efterfølgende triller æg og er på æggejagt. Der er selvfølgelig også påskeæg til alle børn både med lidt slik, en bog og lidt legetøj.
Det var første gang Hans var med til løjerne... og det faldt helt i hans smag. Især chokoladeæggene synes han var gode (som det ses).
Det lykkedes også NÆSTEN at få et ordentligt fætterfoto ;o), og her er så det første billede på bloggen af Sofie ;o) - hos farmand...
Tak fordi du kom forbi... jeg bliver glad for en lille kommentar... hav en dejlig dag/week-end (lige om lidt)...
SES

6 kommentarer:

Dorit sagde ...

Herligt med alle disse familiebilleder, kan kun anbefale, at man tager mange billeder af børn og (nu) især børnebørn, om 3-4-5 år kan man ikke huske, hvordan de så ud.
Dejlig choko-mundtøj, ha-ha, han er kyssemig lækker !! Og Sofie sover endnu fra det hele. Har selv lignende billeder af mine tøsers påskeægsmunde, skønt - og mindeværdigt !

Charlotte sagde ...

Hvor er det dog skønt at se alle de småbørn allevegne!! :0) Dejlige billeder og det ser virkelig ud til i havde en super hyggelig påske.
Nydelige lille Sofie - dejligt at se et billede af hende.
Håber du får en god weekend.
.. og tak for de varme ord på min blog .. *KNUS*.

Charlie sagde ...

Ja hvor ser det hyggeligt ud med huset fuld af rollingerne. Og JUBI et foto af Sofie - hvor ser hun sød og fin ud selvom hun lige snupper en slapper på dette foto. TAK for kigget og god weekend. Og ja Hans nyder det rigtigt kan jeg se... TI HI

Kirsten sagde ...

Nøj hvor ser det hyggeligt ud, - det er da familiehygge, der vil noget :-)
Dejlige, dejlige billeder :-D

Fortsat god week-end til dig :-D

Cecilie @ ancema.dk sagde ...

Så søde de er alle sammen. Det er efterhånden noget af en flok børnebørn, I har fået samlet sammen til. Og lille Sophie er helt alene høne i flokken, men så fin hun er.

Gitte sagde ...

Sikke nogle hyggelige billeder fra jeres påskefrokost.:)
Ih hvor dejligt med et billede af lille Sofie. Hvor er hun kær.:):)Hi hi Hans ser ud til at han også nyder sin første påskehyggedag i fulde drag.:O)
Du må ha' en rigtig dejlig uge.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...