onsdag den 16. februar 2011

Herbert fylder 1 år...




Idag er det Herberts fødselsdag
HURRA - HURA -HURRA...
Hans kort og gave blev afleveret i lørdags, hvor han holdt fødselsdag sammen med Osvald.
Traditionen er at man den dag man fylder 1 år får en Piet Hein flagstang... så det var den 6. flagstang med indgravering der blev afleveret... burde næsten have haft grupperabat ;o)
Nå, men sådan er det jo, når man starter på en tradition... og drengene (og Sofie) vil sikkert være glade for den, når de bliver større og forstår at det er deres egen personlige.

Herberts kort er pyntet med en magnolia-elefant maler med brushables tusser, sog igen er bådestempeltryk og baggrundspapir skåret med spellbinders, forbogstav og antal år i vedhæng sidder i et sølvbånd. Kortkartonen er fra en pakke blandet karton (af ældre dato) fra Aldi.
Indeni sad en billedcollage fra årets gang - utroligt, hvad der sker med sådan en "trold" på et år... nu er han næsten klar til at gå...
Tak fordi du kom forbi. Tak for kommentarerne, som gør mig rigtig glad... og hav en dejlig dag.
SES

6 kommentarer:

Cecilie sagde ...

Til lykke med Herbert! Det er et super kært kort og en dejlig collage med billeder. God idé med en indgraveret flagstang.

Unknown sagde ...

Kære Margit.

Tillykke med Herbert... og skønt, skønt kort med en super sød billedcollage... hvor blev tiden dog af..!
Skøn gaveide!
Knus Engel

Sivsko sagde ...

Tillykke med Herbert - super flot kort og idéen med flagstængerne har vi også - mine unger er glade for deres.
Krammer Heidi

Charlie sagde ...

STORT - ja vel elefantastisk stort til lykke med Herbert. Hvor er han en dejlig grinebider - og det foto med ham og Sofie minder mig så meget om et lignende jeg har af Mie og en legekammerat der var 1 dag yngre og dobbelt så stor. Hav en hyggelig dag, knus herfra.

Karina Beck sagde ...

Oj, nogle dejlige billeder. Tillykke med ham. Og sødt kort, du har lavet.

Annette / aka sagde ...

Tillykke med Herbert, og flot kort igen, igen !!
Det er da også vildt så mange børnebørn du har. Trods manglende rabat synes jeg, det er en knaldgod ide med de flagstænger. Vi har givet en del som barnedåbsgaver. Fornuftig, gedigen og praktisk ting - synes vi. Og så skal de ikke pudses, og det er jo vigtigt i dag !

Vi var da på Strandvejen for at se alle de fine huse ....Men vi anede da ikke, at vi kendte nogen der...haha. Der kan man bare se...der sparede du lige en kop kaffe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...