torsdag den 22. december 2011

juleblog # 22


Så kom vi hjem fra Tivoli... en herlig dag med fuld knald på de to store drenge for at prøve... ALT det man måtte selv... og da Osvald havde støvlerne på med tykke såler, var han i nattens løb "pludselig" blevet 120 cm... sejt ikk'? Så var der nemlig noget lidt farligt (Vikingeskibene), man måtte prøve uden voksne... (fnis).
Vi startede med frokost... og netop da vi havde sat os vågnede Herbert... man skal jo nødigt gå glip af noget... - så han kom med til bords...
Mætte og tilfredse skulle drengene ud og prøve... Blæksprutten og Flyverne og H.C.Andersen og Veteranbilerne og...og...
Herbert fik laaang tid til at gå med at sidde foran 4 spillemaskiner med bilspil (dem man kan styre) uden at de var "tændt". Bare han fik lov at trykke på knapper og dreje på rattet var han glad. Og så kørte han tur med Postmand Per...
Det var en fin dag og ikke NÆR så kold som de to forrige år...og der var SÅ flot...
De store karusseller og træerne med lys kan betage enhver...
Tak for i dag til både store og små.
Håber du har haft en dejlig dag... jeg tager på blogrundfart i løbet af dagen i morgen, hvor vi skal have besøg af prinsesse Sofie. Dagplejen er nemlig "gået på juleferie"... ;o)
SES

7 kommentarer:

Mio sagde ...

Skønne billeder af jers tur til Tivoli : ) ja man bliver opfindsom når man gerne vil noget der er meget vigtig tihi...godt gået ; )
Lyder til at i bare har hygget, sikkert nogle ret trætte børn i havde med hjem : )
Rigtig god aften

Heidi sagde ...

Jammen for søren da der sker ting og sager her - julesnaps tur i tivolie - i keder Jer bestemt ikk ;) Og skønt julekrot, ja tænk alt det man får med i hobbyen scrap - elsker virkelig denne hobby og ikk kun fordi det er hygge at lave men syntes fantastisk alle dem jeg har mødt :)

Charlie sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud og I var jo superheldige med vejret. Jeg har ringet i dag - men det var kun for at sige at der har været en vietnamesisk risplukker forbi med et fint postkort - TAK for det og god hyggedag med Sofie i morgen. =0)

Charlotte sagde ...

Super hyggeligt at i var samlet i det smukke julepyntede Tivoli. Skønne billeder du viser os. Det ser ud til at frokosten blev indtaget i "Grøften" ?? :)

Rigtig glædelig jul til dig og din familie.

Linda sagde ...

Hvor ser det bare ud som om I har haft en super tur......jeg tror simpelthen at det første som skal skrives i den nye kalender er en jule tur til TIVOLI, for hold da op hvor har vi bare talt om det tit.

Annette / aka sagde ...

Sikke dejlige billeder fra en dejlig oplevelsesrig dag. En gave at have sådan en flok små.

TUSIND tak for det kort der ankom her 22. dec. Med poststempel den 16. dec. fra den anden side af kloden.
Det var bare så sødt af jer at tænke på os. Og julekort/brev også. Så dejligt - selv om intet er sendt den anden vej. Men I er jo ikke de eneste, der ikke får herfra - hvis det kan være en trøst.
Hav en dejlig dag med prinsessen - begge to.

Raziel sagde ...

Lyder som en hyggelig tur :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...