fredag den 23. december 2011

juleblog # 23

Glædelig lillejuleaften...
Dagen er fløjet afsted med besøg af vores prinsesse... og så har farfar pyntet juletræ... Det var jo en overraskelse efter middagsluren =0)
Som det kan ses, er det et rigtigt juletræ (rødgran) med stearinlys (på trods af at 6 børn skal danse om det på mandag) med hjemmelavede hjerter og gamle kugler og flag fra MINE forældres juletræ... ligesom juletræstæppet (som jeg har vist før) er tegnet af min far og syet af min mor og mig for omkr. 55 år siden. REN nostalgi... og stjernen rammer loftet...
Det plejer ellers at være hemmeligt til Juleaften her på bloggen, men i morgen har jeg et billede, som er gemt til denne specielle dag...

Dagen i dag har på mange måder været god... vi har nemlig ENDELIG hørt, at vores postkort fra Vietnam, som blev afleveret i receptionen på hotellet, den dag vi skulle rejse hjem (22/11) ENDELIG er ankommet til de rette mennesker... og det er jo rart... =0) - at skrive 20 postkort under tidspres på feriens sidste dag er ikke sjovt, hvis de ikke kommer frem!!
At de så er stemplet, som afsendt d. 16/12 er næsten en fornærmelse!!!

Jeg håber, du har haft en dejlig dag uden for meget stress og jag... og at alting er klar til den store dag i morgen..
Hav en dejlig aften...
SES... i morgen.

6 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Rigtig smukt juletræ.
God lille juleaften.

Raziel sagde ...

Fint pyntet træ. Det er altid hyggeligt med så mange minder forbundet med sine ting :) Og sjovt så forskellige meningerne er om hvad et "rigtigt" juletræ er LOL Her er det en normannsgran :)

Mio sagde ...

Rigtig flot juletræ.

Her er alt også klar ; )

Rigtig god lillejuleaften

Anonym sagde ...

Her mangler vi stadig at få juletræet ind, men Hans har i dag hugget stammen til så det passer til juletræesfoden. Til gengæld er risengrøden kogt og noget af maden forberedt til 1. juledag.
Vi ønsker jer en rigtig glædelig jul og drømmer om lidt sne så de 4 livlige børnebørn kunne få en kælketur, men ak! Det bliver vist en gåtur til Frøbakke for at kontrollere om vores frø stadig er på pælen deroppe. Knus Anne-mary

Ditte sagde ...

Wauu, det juletræstæppe må da have en historie uden lige, en tanke der giver gåsehud, elsker nostalgi og ting med en god lang historie. Pas godt på det ;)
Må da så absolut kigge med i morgen, så på gensyn indtil da, og glædelig lille juleaften til dig også.

Annette / aka sagde ...

Hvor smukt. Og så fyldt med traditioner, men det er jo netop det julen også handler om. ALT skal være som det altid har været. Det er jo også praktisk, så er vi fri for at tænke så meget over det...
Sjovt med de postkort. Men jeg skal love dig for, at det er lige velkomment - og det så var kommet om et år. Tænk at I har siddet derovre og tænkt på os...DET varmer.

Nå jeg kigger forbi senere på dagen efter det specielle billede..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...