onsdag den 29. december 2010

jul 2010 # 29


Når man sådan har 6 dejlige små banditter gør jeg mig umage for at dele sol og vind lige. Det lykkes måske ikke altid, men det er godt at holde det for øje... ;o)
Derfor er det 4 + 2 søde drenge, der pryder bloggen her idag. To hjemmelavede i voksen udgave og 4 skønne børnebørn.
Øverst er det Viggo og Osvald sammen med farmand (Thomas - som er yngste søn) - nedenunder t.v. Carl sammen med farmand (Lars - som er ælste søn) og t.h. Osvald - som aldersmæssigt er mellem Herbert og Viggo.
Både Osvald og Carl er en "tro kopi" af farmand, som barn... det er så sjovt at se...

Idag skal vi ud i vejret... der er lidt, der skal byttes efter jul, og jeg skal til HQ med en stor stak OSH kort, som jeg glemte i forgårs, da vi var hos Charlie!! (dumme mig...)

Jeg synes, det har varet ekstremt længe at få lyset frem idag... men nu kan man da heldigvis se andet end sort nat. Til gengæld synes jeg, at det er pivkoldt... fordi det lufter lidt!!
Tak for besøget her, tak for søde hyggelige kommentarer, som jeg nyder at læse....
Hav en dejlig dag...
SES - i morgen...
Posted by Picasa

5 kommentarer:

Sivsko sagde ...

Hvor ser de alle søde ud, jeg håber I har haft en dejlig jul. Krammer Heidi

Engel sagde ...

Kære Margit.
Hvor er det nogle skønne billeder, og hvor er det dejigt, at du har billeder af sønnerne sammen med deres sønner... sådanne billeder ELSKER jeg!
Jeg ved du får en skøn dag i Charlies selskab...God fornøjelse og hils!
Knus Engel...

Karina Beck sagde ...

Sikke en sød flok drenge du har!
Jeg skal ud og bytte gaver med mine sønner i dag. Heldigvis kan vi hygge og tage det stille og roligt. Planen er også frokost. Man må jo nyde den tid, man får med sådan et par teenagerdrenge ; )
Hils omkring dig.

aka sagde ...

Sikke en flok. Herligt. Kønne unger...også dem af "egen avl" - hvis du forstår ? Og det er altså en masse drengenavne, man skal holde styr på hos dig. LOL.

Vi venter til i morgen med at bytte et par bøger. Det er iskoldt at stikke snuden udenfor idag. Og der er rigeligt, at tage sig til her i huset i dag.

Vi ses igen morgen. Det kommer jeg altså til at savne i januar !

Charlie sagde ...

1000 tak for OSH-leverancen - fornem service. Nu kan der rigtig komme nye kort på bloggen igen - jeg nåede at fotografere nogle af dem i dag - så i morgen kan jeg vise. Ja det er nogle dejlige knægte i alle aldre - tænk jeg har kendt de store fra de var helt små - underligt!! =0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...