torsdag den 10. december 2009


Glædelig 10.december...
Idag vil jeg vise jer billedet af Mortens lyssætning. De af jer, der var med sidste år kan måske huske, at han er én af vores drenges venner. Han kom for 6 år siden ud for en ulykke, hvor han brækkede ryggen og er i dag lam fra halsen og ned.
Hvert år er der nogle af vennerne der efter Mortens anvisninger (via computeren) sætter lys op omkring hans hus/have i Langerød.
I år er der 22.228 pærer og 90% af dem er CO2-venlige diodepærer. Det er et lyspunkt i hans ellers ret mørke tilværelse.
I går var der en artikel med ham i Frederiksborg Amtsavis, så er du blevet mere "nysgerrig" kan du læse artiklen på avisens hjemmeside: http://www.sn.dk/fredensborg



Lidt opfølgning på filmen vi så i går: Det er en storslået film... 4000 timers optagelse lavet til bio-film på knap 2 timer. Smukke og storslåede naturbilleder og selvom TV ofte sender naturfilm er der noget HELT specielt ved at se det på det store lærred...
Vi "besøger" Arktis, Antarktis, Afrikas savanne og deltaer, Kalahari ørkenen, Himalayas bjergtinder og Atlanterhavet og alle stederne kommer vi HELT tæt på dyrene. Og så får vi liiige et vink om, at VI SKAL PASSE PÅ VORES JORD.
Det er jo temmelig let at blive enige om, synes jeg. Filmen kan bestemt anbefales.

Rigtig god dag til alle... og tak for besøget og hyggelige kommentarer... glæder mig hver dag til at komme på blogrundfart...

Posted by Picasa

10 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

ejjjjj hvor ser det hyggeligt ud med alle de lys, godt at der er nogle der vil hjælpe ham til at få lidt lys,

det lyder som en god film, kan du ha en god dahg.

Heidi sagde ...

såååååååå flot med alle lysene og så skønt at vennerne stadig er der og kan og vil hjælpe ;o)

Hvor godt filmen var et hit - det er jo ikk altid det lever op til ens forventninger

Rigtig god 10 december til dig

Charlotte sagde ...

Jeg kan godt huske du fortalte om Morten og hans julelys sidste jul. Det er vildt imponerende at han har fået 22000 pærer sat op! Flot ser det bestemt ud. Og hvor dejligt at vennerne stadig er der, når nu han er kommet så galt afsted.
Godt at høre filmen var god. :0)
Rigtig god decemberaften til dig.

Kirsten sagde ...

Hvor er det flot med alle de julelys, men det er - ganske som Charlotte skriver - imponerende at vennerne har holdt ved og har sat alle de lys op.
Jeg kan godt huske, at du nævnte Morten sidste Jul.
Det lyder som en flot film I har set, med et vigtigt budskab.

Dorit sagde ...

Hvor er det kæmpesørgeligt, når det går de unge mennesker så gruelig galt, men positivt, at nogen tænker på ham og gør noget godt for ham !
Den film lyder absolut som en jeg skal se, tror jeg slæber min mutti med, hun har vist ikke været i biffen i ca. 100 år... eller deromkring.
Godt at blive mindet om, at vi skal (squ) passe godt på vores jord !

Gitte sagde ...

Jeg kan også godt huske det du fortalte sidste år om Morten. Det er rigtige dejligt at høre at han stadig har sine venner efter ulykken. Det er rigtige venner. Det ser rigtig hyggeligt ud med alle de julelys på huset.:)

Godt at filmen var god, nogen gange viser de nærmest hele filen i traileren. Måske man skulle smutte i ind og se den.
Du må ha' en dejlig december aften.

Karina Beck sagde ...

Hvor er det nogle gode venner Morten har. Dejligt, at man kan hjælpe hinanden.
Det lyder som en spændende film.
God 10. december til dig.

Betina Olesen sagde ...

Ajjjj... sikke lys der er oppe, det ser bare rigtig godt ud. Sikke en tid der er brugt på at sætte det op, godt der er flere der hjælper hinanden.

Cecilie @ ancema.dk sagde ...

Det er lige så rørende i år som sidste år, at Mortens venner stadig samler sig om ham. Bravo for dem!

Jeg må ind og se Earth. Det lyder fantastisk.

Charlie sagde ...

Ja så viser man virkelig at man ved hvad julen drejer sig om - når man er der for sine venner. FLOT ser det ud igen i år.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...